Képzési program iparági képviselők számára

Morahalomban 4 képzési programot szerveztek a következő időpontokban: 2021.02.15., 2021.02.19., 2021.02.22., 2021.02.26.21,

A meglévő kkv-k, nők és fiatalabb szegmensek számára termékfejlesztési tréningek zajlottak, amelyek bemutatták az önzésben rejlő lehetőségeket, a természet alapú, turisztikai termékké alakítható szolgáltatásokat. A marketing képzés a régió egészségüggyel kapcsolatos turisztikai szolgáltatásainak készségeit és specifikus piaci információkat és eszközöket célozta meg. A járványügyi előírásoknak megfelelően 4 képzést szerveztünk. A képzés során a résztvevők megismerkedtek a NATESS projekttel, és a projekt során készült tanulmányokkal. Ezt követően bemutatásra kerültek a projekthez kapcsolható termékfejlesztési lehetőségek, és nagy hangsúlyt kapott a marketing.

További információ ezen a linken: shorturl.at/cmqF8

This project is co-financed by the European Union. The content of the press release is the sole responsibility of Municipality of Irig and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the European Union and/or the Managing Authority.