NGO "Irig - My Town"

A szervezetet azért hozták létre, hogy biztosítsa a diákok és az ifjúság cseréjét, a lakosság és kiemelten a nők oktatását, a nemek közötti egyenlőséget, a környezetvédelmet, az európai értékek promócióját stb.

A célok elérésének területei:

  • az ifjúság oktatása
  • a nemek közötti egyenlőség
  • ökológia

Az Ürög – az én városom egy 2011. januárjában alapított szerb nemzeti civil szervezet. A társadalmi kommunikáció modern technikáinak területén dolgozunk különböző oktatási módszerekkel (formális, nem formális és informális).

Az Egyesület célkitűzései:

  • tudományos és műszaki kutatások fejlesztése és előmozdítása különböző programok és oktatási lehetőségek révén;
  • A különböző szakmai ágazatok szaktudási szintjének emelése a társadalom különböző szektoraiban és szegmenseiben;
  • hozzájárulás a társadalmi folyamatok demokratizálásához, az alkalmazási módszerekhez és programokhoz, amelyek ösztönzik a tolerancia és a sokszínűség fejlesztését, az erőszakmentes kommunikációt, az egyenlőség, az etikai magatartási normák tiszteletben tartását;
  • A marginalizált csoportok bevonása valamennyi társadalmi folyamatba és tevékenységbe:
  • Olyan projektek létrehozása és végrehajtása, amelyek hozzájárulnak a civil társadalom fejlődéséhez és a társadalom demokratikus hozzáállásához;
  • A civil társadalom, a kultúra, a párbeszéd és a demokrácia fejlesztésére irányuló különböző szakmai képzés fejlesztése és megvalósítása a társadalomban, tudományos és szakmai irodalom összegyűjtése és elemzése a társadalmi kommunikáció területén.

Az együttműködés során betöltött szerep:

Az Ürög – az én városom civil szervezet célja, hogy támogassa a fejlesztési ágazatokat: a gazdaságot, a társadalmat és a környezetvédelmet a régióban; helyi és egyéb fejlesztési programok és projektek előkészítése és végrehajtása; a helyi vállalkozások támogatása és a mai gazdasági struktúra kialakítása; a projektek hazai és nemzetközi finanszírozása; segítőkész és hasznos ügynökség lenni a régió valamennyi résztvevője számára valamint a régió- és vidékfejlesztés támogatása.

This project is co-financed by the European Union. The content of the press release is the sole responsibility of Municipality of Irig and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the European Union and/or the Managing Authority.