Konferencia: A növények hatása az emberi egészségre és a társadalomra

2021. március 30., Újvidék, Szerbia, Alföldi Erdészeti és Környezetvédelmi Intézet, Antona Čehova 13., 10:30-14:00

A Síkvidéki Erdészeti és Környezetvédelmi Intézet Irig község önkormányzatával, a morahalmi MORA-TOURIST non-profit társasággal és az Irig moj Grad civil szervezettel együttműködésben konferenciát szervezett: A növények hatása az emberi egészségre és a társadalomra az Interreg segítségével. IPA HUSRB projekt Természetes Selfness.

A konferencia 2021.03.30-án került megrendezésre. a Síkvidéki Erdészeti és Környezetvédelmi Intézet hátsó udvarában, ahol számos résztvevőt bemutattak a NATESS projektnek, a projektben részt vevő partnereknek, a projekt során elért eredményeknek a természet turizmusra és társadalomra gyakorolt hatásáról, valamint a fafajok emberre gyakorolt hatásáról. egészségi állapota és ezen eredmények lehetséges megvalósítása erdőterápiával.

Előadók:

További információ ezen a linken: shorturl.at/cmqF8

This project is co-financed by the European Union. The content of the press release is the sole responsibility of Municipality of Irig and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the European Union and/or the Managing Authority.